Drømmebåten

Noen drømmer om en Ferrari, andre om et års safari rundt i Afrika men mange av oss drømmer en sommer på sjøen! Båtliv passer alles lommebøker. Du finner gode fritidsbåter fra 30.000 kroner og oppover. Marex 360 CC er noe av den båten om du er villig til å grave litt dypere i lommeboken. Med sine 36 fot er den blant de båtene som er laget for et sosialt samvær, her blir du garantert ikke alene.

Marex 360 CC

De første bildene av denne båten kom i 2018 men de ble først verdenslansert på båtmessen i Boot Düsseldor januar 2019 som er verdens største båtmesse. Den ble lansert i 2 utgaver, kort og lang. Selv om forskjellen er liten ” 10,99 meter og 11,49 meter merker en dette gått på plassen likevel. Den leveres med følgene motorer Volvo Penta D6 400, eventuelt med 2 stykk Volvo Penta D4 300 eller med 2 stykk Yanmar 260 (320) motorer. Toppfarten vil ligge på rundt 35 knop. Drivstofftanken rommer hele 660 liter så sjansen til å tømme lommeboken her er absolutt til stede. Vann og kloakk rommer henholdsvis 375 og 230 liter så tilleggsvekten til den opprinnelige vekten på ca. 3500 er høy. For å øke komforten ende mere er det en 60 liters varmtvannstank også installert.

Komfort

Komfort

Denne båten er laget for de som vil tilbringe det mye av tiden oppe i cockpit og i ute. I akterenden finner du en u sofa med plass til hele ti personer. Kjøkkenet eller byssa i båten finner du mellom akterenden og styrhuset. Denne har alt du måtte ønske. Eller hva sier du om et 220 liters kjøleskap, to vasker, tre koke bluss, fryser og stekeovn? Dette gjør båten til det perfekte samlingspunkt. Marex 360 har også to rommelige kabiner, en hoved lugar forut og en midtkabin. Båten har god ståhøyde på 1,92 meter i hoved kabinen. Badet har også eget dusjhjørne. Det har også to store takluker som slipper solen eller som kan åpnes og slippe havbrisen inn.Som de fleste båter i denne størrelsen har den badeplattform bak. Største forskjellen på den “store” og den “lille” utgaven er at badeplattformen har betydelig større plass, for 50 cm forskjell på en badeplattform utgjør utrolig stor forskjell. Den største utgaven har også plass til egen jolle i akterenden. Selv med sine 36 fot virker båten lett håndterlig og ligger støtt i sjøen. Med sine vel planerte løsninger som enkle åpne og lukke metoder gjør båten ekstra attraktiv og best i klassen 3 til 4 millioner kroner.Som skrevet innledningsvis så er dette båten for hele familien. Med en båt som dette blir det samlingspunktet på fine sommerdager, ikke bare for familien, men for hele venneflokken. Kan vel knapt tenkes en bedre måte å tilbringe en fin sommerdag på enn å samle familien med venner på. Konklusjonen er at dersom du glad i båtliv og tilfeldigvis har 3,5 millioner for mye på bankboken, er at da er Marex 360 CC den optimale båten på sjøen hele sommeren som utover høsten.

Tags:

Del dette innlegget